Info Vedr. Skolenedlukningen

Vi holder lukket fra og med den 15. december til og med den 4. januar 2022.

Vi ønskede nok alle sammen, at yderligere nedlukning af skoler kunne undgås, men de stigende smittetal gør, at vi skal holde lukket fra den 15. december. Den nuværende udmelding er, at eleverne kan møde på skolen igen onsdag den 5. januar.

Vi er ved at planlægge, hvordan vi tilrettelægger undervisningen i de 5 skoledage, hvor skolen er lukket. Vores udgangspunkt er, at elevernes almindelige skema vil fortsætte. Der kan blive tale om enkelte undtagelser.

Fjernundervisningen vil blive en blanding af opgaver, der skal løses selvstændigt og tjek ind på Teams sammen med læreren/pædagogen. Vi vil opfordre til, at eleverne mødes på Teams via mobil, tablet, iPad eller computer.

Elever kan nødpasses på skolen – både i undervisnings- og i fritidsdelen. Skolechef Dorthe Christiansen har skrevet et brev til jer alle, hvor rammerne for nødpasning er beskrevet. Brevet er lagt på Aula.

Hvis I har brug for nødpasning en af følgende dage: 15/12, 16/12, 17/12, 3/1 eller 4/1, skal I skrive til skolen. Går jeres barn i 0. – 3. klasse, skal I skrive til Jeanett Skov. Hvis jeres barn går i 4. -9. klasse, så skal I skrive til Jørgen Lyck Elsborg. I skal skrive til Jeanett eller Jørgen senest søndag den 12. december. Grunden til den korte svarfrist er, at antallet af elever i nødpasning har betydning for vores videre planlægning af dagene.

Med venlig hilsen Ledelsen