8. årgang er hjemsendt grundet coronasmitte

Hjemsendelse af 8. årgang

Marievangsskolen har den 29. september 2020 igen iværksat nødundervisning i en periode på højst 4 kalenderuger.

Marievangsskolen har hjemsendt 8. årgang (3 klasser) efter en smittet elev i 8.a.

Mandag 28. september 2020 kl.13.40 hjemsendte vi 8.a. I forbindelse med den videre smitteopsporing opdagede vi aktiviteter i sidste uge, hvor klasserne på årgangen har arbejdet tæt sammen på tværs i forskellige sammenhænge både i den faglige undervisning og på valghold. Derudover har vi konstateret for tæt kontakt mellem klasserne på trods af zoneinddelinger. Derfor valgte vi hjemsende de to øvrige 8. klasser gældende fra tirsdag den 29. september 2020 kl.8.00.

Hele årgangen har uddannelsesprojekt i hjemsendelsesperioden. Projektet kører videre on-line på TEAMS og understøttet af instrukser, tekster og opgaver på MEEBOOK. Alle grupper fremlægger deres produkt på TEAMS senest mandag den 5. oktober.

Nødundervisningen kører frem til den 6. oktober da vi afventer testsvar fra eleverne.