Informationsmøder

Vi inviterer løbende til orienterende møder om Erhvervslinjen.

På møderne kan du og dine forældre høre meget mere om undervisningen, den udvidede brobygning på ZBC, praktikordning og de muligheder du får på den efterfølgende ungdomsuddannelse. Her får I også mulighed for at høre mere om ZBC, som er en tæt samarbejdspartner på Erhvervslinjen.

Det første orienteringsmøde om Erhvervslinjen for 7. og 8. årgang fandt sted tirsdag den 23. marts 2021 og blev afholdt digitalt via Teams.

Det første forældremøde for elever og forældre til kommende elever på Erhvervslinjen i 8. og 9. klasse fandt sted torsdag den 8. april 2021.

Er du ikke elev på Marievangsskolen og allerede nu er nysgerrig for at vide mere er du velkommen til at kontakte skolen på telefon 58 52 29 94 eller på e-mail: jlels@slagelse.dk

Siden er sidst opdateret 13. april 2021