Informationsmøder

For interesserede elever og forældre om Erhvervslinjen

Den 5. maj 2021 afholdte vi vores anden informationsaften for interesserede elever og forældre på Marievangsskolen, der ikke havde haft mulighed for at deltage på den første informationsaften.

Informationsmødet startede med en lille rundvisning på Marievangsskolen, hvorefter vi gik til ZBC og så på faglokalerne og talte sammen om indholdet i undervisningen med mere.

På møderne kunne elever og forældre høre meget mere om undervisningen, den udvidede brobygning på ZBC, praktikordning og de muligheder du får på den efterfølgende ungdomsuddannelse. Der var også mulighed for at høre meget mere om ZBC, som er en tæt samarbejdspartner på Erhvervslinjen.

Det første orienteringsmøde om Erhvervslinjen for 7. og 8. årgang fandt sted tirsdag den 23. marts 2021 og blev afholdt digitalt via Teams.

Det første forældremøde for elever og forældre til kommende elever på Erhvervslinjen i 8. og 9. klasse fandt sted torsdag den 8. april 2021.

Er du ikke elev på Marievangsskolen og allerede nu er nysgerrig for at vide mere er du velkommen til at kontakte skolen på telefon 58 52 29 94 eller på e-mail: jlels@slagelse.dk

Siden er sidst opdateret 11. maj 2021