Erhvervslinjen starter på Marievangsskolen den 1/8 2021

Erhvervslinjen består af en erhvervsklasse for 8. årgang og en erhvervsklasse for 9. årgang.

Nu kommer der et spændende skoletilbud til dig, som er interesseret i en mere praksisorienteret undervisning, og som er nysgerrig på alle de muligheder en erhvervsklasse giver dig.

Du kan her på siden se en lille film og læse en folder, som beskriver de mange spændende muligheder, som ligger og venter på dig på Marievangsskolen og ZBC.

Erhvervslinjen er skabt til dig, som både vil bruge hænder og hoved i den daglige undervisning.

Både dig og dine forældre er altid velkomne til at kontakte Marievangsskolen på telefon 58 52 29 94, hvis der er noget, som I vil spørge om.

Er du ikke elev på Marievangsskolen men nysgerrig for at vide mere er du velkommen til at kontakte skolen på telefon 58 52 29 94 eller på e-mail: jlels@slagelse.dk

Vi glæder os til at se dig til en noget anderledes skoledag med fokus på erhvervslivet!

Siden er sidst opdateret 13. april 2021