Erhvervslinjen

Praksisorienteret skoletilbud for 8. og 9. årgang på Marievangsskolen.

Hvad er erhvervslinjen?

Et spændende skoletilbud til dig, som er nysgerrig på alle de muligheder en erhvervsuddannelse giver dig og som er interesseret i en mere praksisorienteret undervisning.

Hvem kan deltage?

Erhvervslinjen er skabt til dig, som både vil bruge hænder og hoved i den daglige undervisning.

Hvis du gerne vil høre mere om Erhvervslinjen og ansøgningsprocessen for skoleåret 2022/2023 så er der følgende tilbud:

• Virtuelt elev- og forældremøde torsdag den 10. februar kl. 19.00.
  • Praktik på Erhvervslinjen den 7. og 8. marts. For interessere elever kan Erhvervslinjen afprøves i to dage.
  • Elev- og forældremøde på Marievangsskolen og ZBC torsdag den 10. marts kl. 17.00-19.00. Mødet starter på Skoletorvet på Marievangsskolen.

Ansøgningsfristen er den 23. marts 2022.

Ansøgningsblanketten udfyldes af eleven, elevens forældre, afgivende skole og sendes til Marievangsskolen.

Siden er sidst opdateret 11. februar 2022