Mellemtrin

Mellemtrinnet er for elever i 4. -6. klasse. Ud over de almindelige skolefag tilbyder vi valgfag som Lego, Science, Skoleavis, Du og miljøet, Teater og Skak.

I 6.klasse har du faget ”livsduelighed” i et halvt år, hvor vi i samarbejde med Marievangsklubben og fagpersoner udefra som eks. psykolog, SSP-konsulent, fritidsjobkonsulent, ABC-mentalsundhed, færdselslærer mm. lærer om at være et livsdueligt menneske og får en masse værktøjer, der kan hjælpe os med nogle af de udfordringer, vi møder i livet.

Vi vægter højt, at alle børn er med i fællesskabet og har gode pauser. Derfor kan eleverne melde sig som legeagent. Her vil du blive uddannet af instruktører fra Gerlev Legepark, så du kan hjælpe de yngre elever.

For at styrke sammenholdet og fællesskabet har vi morgensamling månedligt og vi har andre traditioner som skolefest, juledørskonkurrence, idrætsdage og sommerafslutning.

Vi samarbejder med Trelleborg Vikinge Museum. Elever kommer på ture til Trelleborg og hvert år adopteres en ny klasse, der bliver uddannet i at være guide på Trelleborg.