Mellemtrin

På denne side kan du læse om mellemtrinet.

Mellemtrinnet - for elever i 4. -6. klasse - tilbyder bl.a. fag som f.eks. mad-og natur-teknik i 4. klasse og tysk i 5 klasse.

Valgfag. Lego, Science, madkundskab, Skoleavis, Du og miljøet, Design, Billedværksted, Teater og Skak.

Faget livsduelighed i 6. klasse, hvor vi i samarbejde med Marievangsklubben taler om at være ung og møder en masse mennesker, der kan hjælpe os med nogle af de udfordringer, vi møder i livet.

At alle børn er med i fællesskabet og har gode pauser. Derfor kan eleverne melde sig som legeagent. Her vil du blive uddannet af instruktører fra Gerlev Legepark, så du kan hjælpe de yngre elever.

Samarbejde med Trelleborg Vikinge Museum. Alle elever kommer på ture til Trelleborg og hvert år adopteres en ny klasse, der bliver uddannet i at være guide på Trelleborg.